Choreo Boot Camp 2014

Increadible – study and perform with the double World Champions!

Andrea Bosonotto & Silvia Accossato (Milan, Italy)

Frankfurt Salsa Festival offers you the great opportunity to study and perform with Andrea & Silvia, Bachata World Champions 2012 and 2013 as Couple as well as Team. They are going to teach a “Choreo Boot Camp” on Saturday and Sunday and will perform – together with you – live on the stage on Sunday night.

Don’t miss this unique chance and
book one of the limited spaces!

Saturday, 2014 MARCH 8th:

  • 10:00 – 12:00 2h Workshop*
  • 13:15 – 14:15 1h Training on the Stage
  • 15:45 – 16:45 1h Self Practice*
  • 18:15 – 19:15 1h Self Practice*
  • 19:30 – 20:30 1h Training on the Stage**

Sunday, 2014 MARCH 9th:

  • 10:00 – 12:00 2h Workshop*
  • 13:15 – 14:15 1h Training on the Stage
  • 15:45 – 16:45 1h Self Practice*
  • 18:00 – 18:15 1x Technical Rehearsal (1x)
  • 18:30 – 19:30 1h Self Practice*
  • 19:45 – 20:45 1h Training on the Stage**
  • 23:00 – Performance on the Stage

* in Workshop-Room
** optional

To participate you need to have dance experience at least on medium or advanced level. During the Choreo Boot Camp you will get the chance to improve your styling (man and lady) as well as Bachata tecnique (modern and dominican) and they are going to teach acrobatic elements.  The best 4-6 couples get the chance to perform live on the Stage. To apply you need to buy a Full-Pass PREMIUM as well as the Boot Camp Upgrade. The number of participants is strictly limited to 10 couples or less.

Powered by WordPress. Designed by WooThemes